Betfair

Информация за компанията Betfair

Компанията Betfair е така да се каже пионер в света на спортните залози. Основана още през 1999 година, тя става първата в света борса за спортни залози. И до днес много конкуренти се стремят към схемата, по която работи Betfair.
Betfair е член на престижната организация Independent Betting Adjudication Service (IBAS), която е създадена, за да наблюдава дейността на букмейкърите и да подпомага играчите в случай на конфликтни ситуации. В потвърждение на надеждността на Betfair, е факта че през последните години компанията два пъти е удостоявана с „приза на Кралицата“. През 2003 година тази награда е получена за иновации, а пет години по-късно – в областта на международната търговия. Самата награда се връчва лично от кралицата на Великобритания.

Още един факт, който говори за реномето на Betfair, е че акциите на компанията са листвани на лондонската стокова борса. По оценка на различни трейдъри, стойността на Betfair е в порядъка на един милиард паунда.

Компанията спонсорира различни спортни мероприятия и клубове. Сред най-известните контракти са партньорските договори с легендарни клубове като Барселона и Манчестър Юнайтед.

Кратки данни за Betfair

Основана: 1999 година;

Работа онлайн: 2000 година;

Оператор: Sporting Exchange Ltd.;

Дейност: Борса за залози, Букмейкър;

Собственик: Андрю Блек и Ед Рей;

Варианти за депозиране: Visa, MasterCard, PayPal, Skrill, Neteller, Банкови преводи;

Варианти за теглене: Visa, MasterCard, Skrill, Neteller,  Банкови преводи;

Бонус при регистрация: 100 евро;

Валута: евро, долари, британски паунд …;

Минимален депозит:  5 евро;

Минимален залог: 2 евро за борсата и 0,10 евро за залози в отдел спорт;

Кеш Аут: Наличен;

Лиценз: Държавна комисия по хазарта на Република България;

Контакти: Телефон: +359-2-491-77-55, +44-2088348060; Факс: 0044-2088348056;

E-mail: bg.info@betfair.com;

Онлайн-чат: да;

Мобилно приложение: Android, Windows Mobile, iOS.

По отношение на разликите от други букмейкъри, главната такава е, че всеки играч се явява участник в търговете, или сам получава възможност да определя коефициентите, встъпвайки в ролята на букмейкър. Борсата не е заинтересувана да пречи на играчите, тъй като печалбата се определя от получените комисионни, които тя взима от спечелилите играчи. Трябва да отбележим, че размерът на комисионната достига до 5%. По подробно за принципа на работа на Betfair като борса може да прочетете тук. Разбира се може да изберете къде да правите залози в Betfair, като борса или в частта за фиксирани коефициенти (спорт). В сайта също може да гледате онлайн директно излъчване на много спортни събития.

По отношение на залозите от мобилен телефон, както и в повечето букмейкъри, в Betfair това също е възможно. Отделно от това, дори има приложение директно за извършване на залози.

Линия и коефициенти в Betfair

Линията от срещи в Betfair е достатъчно обширна и на много срещи се предлага възможност за извършване на залози „на живо“. Тук може да откриете освен популярните спортове, така и съвсем редки. Що се касае за линиите като цяло и коефициентите в частност, трябва да отбележим, че в  Betfair са най високи, тъй като се определят от самите залагащи, а борсата няма интерес от губещи играчи. Именно затова компанията привлича все повече играчи от цял свят.

Обслужване в Betfair

Що се касае до обслужването на клиентите в Betfair, компанията е крайно заинтересувана в оказване на първокласна помощ на играчите.